Tesla voda

 • Tesla voda
 • 18. oktobra 2020.
 • 0

Šta je TESLA VODA i po čemu je drugačija od drugih?

TESLA VODA je visoko alkalna voda koja se sastoji od prirodne mineralne vode (pH 8.5) naknadno tretirane modulisanom strujom putem jedinstvene tehnologije razvijene na temeljima naučnih saznanja i dostignuća velikog naučnika i tvorca modernog doba Nikole Tesle.

Tesla Voda je jedinstvena i drugačija od svih flaširanih voda na svetu zbog primene jedinstvene tehnologije kojom se voda tretira.

 1. Jedinstvena tehnologija: Proces proizvodnje je vrlo specifičan u odnosu na uobičajen kod ovakvog proizvoda (jonizovanih alkalnih flaširanih voda). Voda se crpi u svom izvornom prirodnom mineralnom sastavu, flašira se, i tek onda svaka boca vode ponaosob je tretirana elektromagnetnim talasima jedinstvenog spektra i frekvencije – ili prostije rečeno tretirana je električnom strujom. Jedinstvena tehnologija primenjuje se na svaku bocu vode posebno.
 2. Prva električna voda na svetu: prilikom konzumacije vode, nakon otvaranja boce i sa prvim gutljajem može doći do elektrostatičkog poravnjanja tj. osećaja elektro strujnog peckanja. Dakle, Tesla Voda je elektro-energetski reaktivna sa konzumentom. Ovo je jedinstveno i autentično iskustvo koju konzument ima prilikom konzumiranja Tesla Vode.
 3. Jedinstven brend i inovativan dizajn: po svom dizajnu boce i imenu Tesla Voda je potpuno drugačija od svih do sada primenjenih oblika i dizajna. Ona svojim sofisticiranim linijama i devetouganim oblikom podseća na važne elemente i dostignuća kojima se rukovodio veliki naučnik, inovator i tvorac modernog doba: Nikola Tesla

Gde se puni TESLA VODA?

Tesla Voda se puni sa izvora Palanački Kiseljak koji se nalazi u kompleksu istoimene banje u Smederevskoj Palanci, sa tradicijom korišćenja vode još s početka XVIII veka.

Voda koja se puni u bocu Tesla Vode je kvalitetna svojim mineralnim sastavom i tradicijom dugom 300 godina. Prema kategorizaciji voda ,spada u negazirane prirodne mineralne bikarbonatne vode.

Mineralni sastav sa vrednosima u (mg/L) iznosi:

Mg=53; Ca=130; Na=45,8; K=4.7; HCO3=604; Cl=21.7; SO4=90.5; Suvi ostatak iznosi 656 mg/L

U čemu je prednost TESLA VODE?

TESLA VODA je progresivno trajna alkalna voda.

Alkalne vode su sve one čija je vrednost pH veća od 7, a što je neutralna vrednost i prema ovoj skali sve vode ispod 7 pH vrednosti su kisele a iznad ove vrednosti spadaju u alkalne vode. Uticaj alkalnih voda na ljudski organizam je aktuelna tema mnogih stručnih studija, ali ono što se može rezimirati je da imaju veoma snažan i blagotvoran uticaj na održivost alkalnog balansa organizma. Alkalne vode aktivno pomažu da naš organizam održimo u bezbednoj zoni pH vrednosti iznad 7, i time ne dopustimo kiselim otpadima da negativno utiču na sveopšte zdravstveno stanje čoveka.

Zbog čega je TESLA VODA drugačija u odnosu na ostale alkalne vode?

TESLA VODA  ima jedinstveno svojstvo takvo da nakon primene tehnologije, voda menja svoju strukturu tj. molekularne vodonične veze se potpuno promene. U svom mineralno hemijskom sastavu ona ostaje nepromenjena, ali joj električna energija u potpunosti promeni molekularnu strukturu tj. veze između molekula. Tom prilikom dolazi do oslobađanja veće koncetracije negativnih OH jona, koji su zapravo glavni borci protiv slobodnih radikala tj. nestabilnih molekularnih veza kojima su izložene ćelije našeg organizma.

Slobodni OH joni, izazvani na ovakav način, daju TESLA VODI jedinstvenu funkcionalnost a to je trajno povećanje vrednosti pH vode na nivo 8,5 pH, bez obzira na izvornu pH vrednost same vode. To znači da nakon otvaranja boce, pH vrednost raste i ostaje stabilna na  8,5 pH.

Iz tog razloga, za Tesla Vodu kažemo da ima dejstvo progresivne trajne alkalnosti.

Tesla Voda je prva električna voda na svetu, koja svoju alkalnost manifestuje na takav način da se pH vrednost uvećava do 8,5 nakon čega ostaje stabilno uvećana. U dodiru sa drugim tečnostima Tesla Voda menja i uvećava njihovu pH vrednost. Zbog ovih jedinsvenih svojstava Tesla Voda je drugačija od svih ostalih alkalnih voda – Tesla Voda je alkalno progresivna (zbog rasta pH), trajna (zbog stabilno uvećane vrednosti) i interaktivna (zbog uticaja promene pH na druge tečnosti) voda.

Tesla voda objedinjuje u sebi samo najbolje osobine nauke i prirode.

TESLA VODA aktivno podržava healthy FIT lifestyle !

 • Pomaže u neutralizaciji kiselih otpada koji se talože u našem organizmu zbog svakodnevnog unošenja „kiselih“ namirnica
 • Podržava uspostavljanje pH balansa sa težnjom da organizam održimo u bezbednoj alkalnoj zoni
 • Pomaže u usporavanju procesa lančane reakcije „slobodnih radikala“
 • Ima jako antioksidativno dejstvo i pomaže u sprečavanju pojave „oksidativnog stresa“

TESLA VODA – prva električna voda na svetu!

 • Zbog specifičnosti i jedinstvenosti primenjene tehnologije, prilikom konzumacije TESLA VODE direktno iz boce, može doći do elektrostatičkog poravnjanja tj. razmene potencijala što izaziva „blago osećaj peckanja struje“, kako to najčešće potrošači opisuju
 • Ovaj „efekat“ je potpuno bezopasan, najčešće interesantan i zanimljiv potrošačima, a može da se izbegne konzumacijom vode iz staklene čaše.
 • Tehnologija se primenjuje na svaku bocu TESLA VODE ponaosob, čime su revolucionarni pH efekti vode zagarantovani, bez obzira na pojavu ili odsustvo „efekta peckanja“
Oznake: , ,
Podeli:

"" Dodato u listu želja