Zašto izabrati

Greens Agro

Dostava

Danas za danas

Uvek sveže

voće i povrće

Najbolje cene

Sa našom robom očekujte veči profit

Uvek sveže voće i povrće

O nama

Greens Agro prodaje uvek sveže voće i povrće na malo, kao i na veliko za klubove, restorane, hotele, proslave, ketering i ostale sisteme. Voće i povrće svakodnevno nabavljamo od domaćih writemyessayrapid uzgajivača i sve stiže direktno u naše objekte. Prilikom nabavke, posebno se obraća pažnja da voće i povrće bude vrhunskog kvaliteta a cene pristupačne, što može da se i proveri direktno u našim objektima.

Uslovi u kojima se vrši transport, skladištenje i čuvanje voća i povrća su od presudne važnosti za kvalitet voća i povrća na policama u maloprodaji. Besprekorni i najsavremeniji distributivni kapaciteti i uslovi su stvarnost u Green Agro

U mogućnosti smo zadovoljiti i najzahtevnije porudžbine kupaca. Posebna pažnja obraća se kvalitetu proizvoda i pravovremenosti dostave.

Politika kvaliteta, bezbednosti hrane i zaštite životne sredine nam je od izuzetne važnosti, te smo i u proizvodni i u distributivni deo delatnosti uveli standard HACCP.

Kvalitetno voće i povrće je naše najveće umeće, zato su distributivni kapaciteti Greens Agro besprekorni. Mi vršimo ChiefEssays.Net transport do maloprodajnih i veleprodajnih objekata na teritoriji cele Srbije. Naš glavni distributivni centar nalazi se u Beogradu

Pomorandža - Egipat

Ovo voće je dobro u borbi protiv prehlada, a povećava i apetit jer organske kiseline podstiču lučenje želudačnog soka

Kiwi

Kivi se koristi svež, kao i za pripremu kolača, džemova i lekovitih napitaka.

Jabuka

Najbolje vrste koje u proseku sadrže 115 kalorija i 5 grama punjenih vlakana. Ona je dobar izvor vitamina C i ne sadrži masti, natrijum ni holesterol.

Limun - Grčka

Gotovo da nema toga što limun, odnosno sok iz njega, ne mogu da isprave, poboljšaju, izleče...

Pomorandža - Španija

Ove sirove pomorandže se koriste u mnogo voćnih salata kao izuzetno aromatičan začin salatama i jelima s ribom i pilećim mesom.

Avokado

Da li ste znali da mnogi nazivaju avokado najsavršenijom namirnicom?

Nar

Sok od nara smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti, a ulje semenki i fermentisani sok sprečavaju razvoj tumorskih ćelija

Greens Agro Vam uvek nudi sveže začinsko bilje, voće i povrće. Estetski i gastronomski besprekorno, ekološki i zdrastveno ispravno. Proizvode svakodnevno nabavljamo od domaćih i stranih uzgajivača i sve stiže direktno u naše objekte.

Najpopularnije od povrća

#instagram

Neki od naših zadovoljnih klijenata

  • Newsletter

  • Prijavite se za obaveštenja i novosti

"" Dodato u listu želja

sr_RSSR_RS
en_USEN sr_RSSR_RS